Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Editorial

Sedere placuta pe Sfantul Scaun

Obiectivitatea subiectivismului sau subiectivismul obiectivitatii ?

"Parutu-s-a noua si Duhului Sfant" este formula consacrata a definitiilor Sinodale de pe vremea cand Biserica era Una. Zilele trecute aflu cu manie proletara ca Biserica Catolica este cea mai superioara. Mult mai superioara decat biata Biserica Ortodoxa, care in imobilismul sacrosant de care este acuzata, a pastrat nealterat mesajul biblic, Sfanta Traditie si "toate cele" cum au fost la inceput. Citeste daca gasesti Constitutiile Apostolice. Daca nu le-ai gasit nu le mai cauta ca si unii si altii le ascund pentru ca "fraierii" sa nu-si dea seama ce au schimbat pe parcurs (potrivit interesului "general"). In curand, Biserica Catolica va mai emite inca o "bula" (nu in acceptiunea romaneasca, din nefericire), autodefinindu-se "general manager-ul" lui Dumnezeu.
Meditand profund dupa o noapte suprabahica ; urmare a unui ospat sardanapalic (a la Luculus) ; pantagruelismul festinului asociat nazdravaniilor orgiastice, cum spuneam, eram in starea necesara extazierii in fata enuntului Bisericii Catolice ca este cea mai buna si cea adevarata.


Adevarat : purificarea si mantuirea fortata(Inchizitia).
Adevarat : instituirea celor mai crude metode de tortura(neegalate in prezent in planul fizic decat de umanul pentotal de sodiu, mescalina derivat al scopolaminei, prin care, ce uman, spui adevarul in transa).
Adevarat : arderea pe rug a celor ce erau impotriva sau poate nu intelegeau dorinta "fireasca" a Inchizitiei de a-i pastra pe calea cea dreapta (autostrada).
Adevarat : silirea oamenilor de stiinta la abdicare (lat. autodafe) de la adevarurile stiintifice pe care Dumnezeu le-a facut spre observare si intelegere.
Adevarat : cruciadele binefacatoare prin care s-a purificat Ierusalimul de arabi si de aur (inclusiv Cruciada Copiilor).
Adevarat : autorizarea Templierilor de a face primul sistem bancar din lume, inclusiv beneficiile de rigoare.
Adevarat : intelegerea exacta a Iertarii Divine prin crearea indulgentelor (la cursul actual cam 150 de euro per pacat cu fluctuatiile aferente gravitatii pacatului).
Adevarat : crearea unui ultra-performant serviciu de spionaj (de certa influenta ortodoxa).
Iata cateva, la repezeala, din "adevaraciunile" Bisericii Romano-Catolice pe care o iubim, o apreciem si o respectam foarte mult, mai putin situatiile enumerate.
Si acum, o gluma, dar poate nu chiar ...
"Murind Papa, a ajuns la Poarta Raiului. Batand la poarta, Sfantul Petru i-a zis : - Nu ti-am dat, ma, cheile ? Deschide-ti ! Papa a replicat : - Am incercat si nu merge. Sfantul Petru i-a raspuns : - Poznasii si ghidusii de ortodocsi or fi schimbat broasca ! ! ! "

Post Scriptum : Adevarat : Un papa homosexual (adevar istoric) in secolul XIV a decis ca preotii catolici nu trebuie insurati (ca pana atunci erau), iar Papesa Ioana ( click aici ) a spurcat Scaunul lui Petru de la Roma, prin asezarea sangerandului dos, in locul unde numai (urlati cei de la discriminari!) barbatii stau, uneori degeaba, fiind condusi din umbra, de Papa Nero - Papa cel Negru, eminenta cenusie cu rang de bibliotecar ( bravo lui ! ) ce conduce piramida denumita Biserica Romano-Catolica.
Va ajunge !


Avva Christophor

* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric