Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Religia si Zodiile

Predestinări zodiacale despre credinţă

Horoscop... religios

Este posibil sa existe predestinari in privinta credintei? Este evident ca, da! Gasim aceasta in astrograma noastra in Casa a IX-a. De exemplu, printre persoanele cu Pluton in Casa a IX-a ii aflam pe Nostradamus si John F. Kennedy, iar unii astrologi sustin ca ar fi posibil sa fi fost si Iisus. Toate Casele au guvernatori care descriu ce se intampla in acea parte a vietii noastre si, daca "citim" corect o astrograma, putem "vedea" in Casa a IX-a spiritul si mintea, deci si predestinari in privinta religiei, credintei.
Cum am subliniat in multe ocazii, prezentam aici generalitati asupra zodiilor, deoarece planetele, casele, semnele, sunt dispuse intr-un numar infinit de combinatii, in functie de numeroase alte elemente.
Deci, raspunsul la intrebarea de mai sus a fost dat; da, exista predestinari zodiacale despre credinta, dar ele nu sunt "batute-n cuie", ci sufera numeroase influente. Sa incercam sa le descifram.

Berbec
Principala trasatura - din punct de vedere al credintei - este aplecarea nativilor Berbec catre studiul religiei; ei pot chiar sa-si gaseasca chemarea in ocupatii religioase. La Berbec gasim, de cele mai multe ori, o credinta puternica, tocmai pentru ca el este convins de existenta Divinitatii si de beneficiul posibilitatii Salvarii; dar nu va fi niciodata nici habotnic, nici bigot.

Taur
Nativul Taur exploreaza cu mare atentie religia si, uneori, poate avea o tendinta spre fanatism. Pe nativii Taur ii gasim de cele mai multe ori functionari in institutiile religioase sau conferentiari exclusiv pe probleme de credinta. Nu toti isi dedica viata credintei, iar cei care nu o fac, sunt intransigenti cu alte culte si condamna cu vehementa noile curente religioase.

Gemeni
Nativii Gemeni pot fi persoane foarte daruite pentru a intelege conceptele religioase, avand idei avansate despre rolul si locul credintei in viata oamenilor. Sunt credinciosi dar, in acelasi timp, studiaza ocultismul cu interes. Si nativul Gemeni are tendinte de fanatism religios si de abordare unica a religiei.

Rac
Nativul Rac este imaginativ si intuitiv; el poate avea chiar viziuni profetice. Este atras de intrebari filosofice si - implicit - de religie si credinta. Dar credinta sa este una de origine mistica, indiferent carui cult ii apartine. Daca are conducatori spirituali fanatici, va neglija educatia sa spirituala si, desigur, va rataci adevarata Cale - ne referim aici, strict la exceptii. In mod normal, Racul are un respect deosebit fata de toate religiile.

Leu
Nativul Leu traduce credinta in actiune; religiozitatea sa este ferventa (poate deveni cruciat pentru o cauza religioasa sau misionar). Este absolut intolerant fata de alte religii, credinte sau culte. Din pacate, prins in actiune, Leul uita deseori sa se roage, pierzand "legatura" cu Tatal Ceresc.

Fecioara
Nativul Fecioara manifesta un respect moderat pentru credinta, fara manifestari excesive; Fecioara poarta credinta in suflet. De cele mai multe ori se casatoreste cu o persoana pe care a intalnit-o in biserica. De altfel, si preocuparile sale extraprofesionale se indreapta catre muzica si arta religioasa.

Balanta
Nativul Balanta poate fi intuitiv si filosofic, dar, prost aspectat, poate deveni un credincios dogmatic. Cu toate acestea, sub aspecte benefice, el poate deveni dornic sa cunoasca oameni cu alte credinte decat a sa si doreste sa inteleaga ideile si atitudinile lor religioase. In particular este credincios moderat, dar statornic.

Scorpion
Pentru nativii Scorpion factorul principal al credintei religioase, dar si al modului in care percep realitatea si Divinitatea, toate sunt motivate emotional si sunt legate de trecutul sau. Nativul are o minte plina de imaginatie si receptiva, avand un inalt grad de constientizare a existentei lui Dumnezeu si a tot ce decurge din aceasta.

Sagetator
Nativul Sagetator urmeaza ideile religioase primite prin educatie. Persoana filosofica si plina de optimism, tocmai din cauza credintei lui intense si a convingerilor morale puternice, nativul Sagetator are tendinta de a impune cu forta credinta sa in fata altora, desi el nu este un credincios practicant.

Capricorn
Nativul Capricorn este un credincios fervent. De multe ori el se retrage in ascetism sau sihastrie, meditand si rugandu-se indelung. Este dogmatic; sustine si aplica dogma religioasa cu fervoare. Daca nu e sihastru, este credinciosul care frecventeaza biserica in mod regulat si se roaga cu ardoare.

Varsator
Nativului Varsator ii este indiferent la ce biserica se roaga; pentru el este important sa se roage. Fara sa-si dedice viata religiei sau bisericii, el cauta in jurul sau persoane cu idealuri tot atat de elevate ca ale lui, pe care le gaseste, bineinteles, tot in biserica. De notat ca nu este bigot, dar crede cu tarie in Mantuitor.

Pesti
Nativul Pesti vrea sa cunoasca viata in sensul ei cel mai larg posibil, el nu concepe viata in afara Dumnezeirii. Cu toata puterea lui emotionala, nativul Pesti vrea sa intre in contact cu Dumnezeu, prin rugaciune. El iti va vorbi despre credinta lui, incercand sa te converteasca la ea. Cu toate acestea, el simte ca drumul spre Adevar este lung si ca este un drum pe care mergi singur. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu.


*Material oferit de Revista ElyStar www.elystar.ro - Partener Online* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric