Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Editorial

Avva C. grait-a in somn, iar ucenicul de veghe si-a notat, din motive diverse :

Prietenul la nevoie secu-noaste


Avem un nou Patriarh. Sa ne fie de bine, sa-l mancam sanatosi !
Iubirea pe care a dovedit-o in Moldova fata de "pensionabili" se pare ca se va abate si asupra Bucurestilor. Ce conteaza ca foarte multi preoti si-au sacrificat viata si familia pentru Biserica lui Christos ? A venit vremea sa cautam cea mai mica greseala si s-o sanctionam exemplar ! Ca de exemplu: daca parintele a semnat un angajament de colaborare cu securitatea inseamna ca a tradat. Pe cine a tradat ? Ce a tradat ? Cine a fost omorat, intemnitat sau prigonit din cauza lui, si a colaborarii sale ?

La preoti este explicabil prin franele care puteau fi puse vietii si carierei copiilor lui in caz de necolaborare.
In cazul episcopilor (care nu au toti copii) se stie ca nu puteau promova decat daca colaborau.
Partidul comunist si securitatea erau "organele" supreme ale statului.
Cum interpretam versetul : "Supune-ti-va stapanirilor celor mai inalte, caci sunt de la Dumnezeu" ?
Ne putem ascunde dupa acest verset ca si dupa cel care spune : "Dati Cezarului ce este al Cezarului, si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu !"
Biet preot (episcop) colaborator ! Ferice de cei carora li s-au ars dosarele ! Au primit verdicte de necolaborare ! Asta nu inseamna ca Ingerul lor pazitor nu s-a ingrozit cand le-a citit si le va tine minte pana la Judecata lui Dumnezeu ! Focul purificator a cuprins amaratele hartii, ce cuprindeau vestigii de ticalosie duse la extrem, din exces de zel. Dar constiintele lor preacuvioase si preacucernice ?

Ne indeparteaza asta de Christos ?
Daca da, il multumim pe diavol, care s-a saturat sa ne ispiteasca pantecele, si ne ispiteste mintea.
Daca nu, sa si uitam tot ce am auzit si citit inclusiv acest articol, ramanand la credinta si fapte bune, asteptand Harul Mantuitor !


Un ultim sfat adresat : de la preafericit pana la cel mai nefericit monah - "Urasc pacatul, dar il iubesc pe pacatos" . Marana tha !

P.S. : Avva Christophor are atata curaj intru-cat este contra-spion activ, iar dosarul lui nu se da! SIC !


Avva Christophor

* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric