Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Editorial

Dezonoare = NU !

Codul Bushido = codul onoarei; A cui onoare? Si pe cine sa onoram intr-o lume lipsita de onoare si bantuita de teroare.
Ce cauta onoarea intr-o Romanie stapanita de coruptie si, vai, tendinte de a prezenta coruptia; indiferent de nivel; ca o abatere minora, o lume in care pacatele sunt infatisate ca virtuti.
Poate ca avem o foame interioara de onoare. Daca dorinta fireasca de onoare, de respectabil nu o regasim, vai, in nici un segment al societatii moderne, avem oportunitatea, pe care o putem rata din lene, de a regasirea unei forme stravechi, dar actuale, a luptei simbolice intre bine si rau, cu sfarsit previzibil; binele este invingator!

"Noaptea artelor martiale" (click aici) suprapusa neintentionat cu serbarea Sfantului Dimitrie, ne propune, si va reusi, regasirea, daca mai trebuia, a coordonatelor firesti ale oricarui roman (crestin): onoare, credinta, demnitate, stoicism, martiraj si biruinta eterna a binelui asupra raului.
Daca sunteti ocupati, daca aveti probleme, daca nu aveti timp, daca nu aveti chef, daca nu........ , nu veniti!
Poate nu trebuie, sau nu se vrea, sa va reamintiti ca suntem urmasi directi ai dacilor nemurilori, biruitori, chiar si in moarte, prin intrederea nestramutata in Inviere!
Lasilor, sa nu va prind!
Oameni buni, fiti bineveniti!
Avva Christofor slobozeste porunca strasnica:
Ucenici vazuti si in taina: sa ne vedem acolo sanatosi si sa plecam purificati! (SIC)


OSU !
Avva Christophor

* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric