Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Ingerii si Zodiacul

INGERII SUDULUI (Semnele de PAMANT)

Sunt ingerii care guverneaza elementul Pamant, iar la oameni - functia psihologica a simturilor. Ei ne ajuta sa veghem la necesitatile corpului nostru, dar si la a veghea asupra celor ale Pamantului - Muma, care ne sustine si ne hraneste. Ingerii Sudului guverneaza semnele zodiacale de Pamant : Taur, Fecioara, Capricorn, carora le faciliteaza ancorarea in viata materiala si vegheaza ca, prin intermediul simturilor, acestia sa exprime corect realitatea inconjuratoare. In afara de ingerii Sudului, nativii fiecarui semn au posibilitatea de a se adresa si altor ingeri pentru ajutor si indrumare, dupa cum vom vedea mai jos.


TAUR

Nativii acestui semn, senzuali, muncitori si priceputi in manuirea banului, au nevoie de protectie in multe planuri. Toti se vor gasi sub protectia ingerilor Sudului ; dar daca simt ca au nevoie de mai mult ajutor, ei il pot invoca pe ingerul Ohabiel, protector si vindecator, ingerul abundentei ; el poate fi chemat cand Soarele este la amiaza, iar raspunsul la preocuparea dvs. il veti primi in noaptea urmatoare, in vis. Ingerul Ohabiel ajuta in toate operatiunile financiare, dar si in viata relationala ; va poate ajuta sa faceti diferenta intre prietenii adevarati si oportunisti.


FECIOARA

Nativii acestui semn sunt dedicati muncii, ordinii si curateniei ; aceasta curatenie se poate manifesta si in plan spiritual, rugaciunile acestor nativi ajungand cu repeziciune la ingerii sprijinitori. In afara de cei ai Sudului, care-i protejeaza, nativii Fecioara pot chema pe ingerul Mufli, cel care poate schimba cursul evenimentelor sau situatiilor. Cu atat mai folositor va poate fi Mufli, cu cat el va ajuta sa uitati de pragmatismul dvs. recunoscut si sa deveniti un pic mai filozofi in fata schimbarilor din viata dvs.


CAPRICORN

Nativii acestui semn au multa nevoie de clipe de meditatie solitara ; cand aceste momente de reflectie le sunt tulburate, ei pot chema in ajutorul lor pe ingerul Asratel, un inger calm, ponderat si bun sfatuitor, care ne asculta mereu. El poate fi chemat pe Luna Plina, cand sentimentele si emotiile sunt exacerbate ; Asratel va aduce linistea necesara pentru asumarea responsabilitatilor, va ajuta sa fiti rabdatori si atenti cu cei din jur si, desi nu se ocupa de treburi materiale, el poate atrage pe langa bogatia spirituala, pe cea financiara si va poate face iubitori de literatura, muzica si pictura.


Material oferit de www.elystar.ro ( Partener OnLine )

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric