Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Ingerii si Zodiacul

INGERII ESTULUI (Semnele de APA)

Sunt ingerii care guverneaza elementul Apa, iar la oameni - sentimentele. Ei ne ajuta sa ne exprimam sentimentele si sa ne controlam emotiile ; de asemenea ne ajuta sa transformam sentimentele negative in energii creatoare, linistind furtunile emotionale, de care au parte semnele zodiacale de Apa: Rac, Scorpion si Pesti. In afara de ingerii Estului, nativii fiecarui semn au posibilitatea de a se adresa si altor ingeri pentru ajutor si indrumare, dupa cum vom vedea mai jos.


RAC

Nativii acestui semn guvernat de Luna, sufera influenta acesteia intr-o mai mare masura decat alti nativi, emotivitatea si sentimentele sale fiind mai puternice si mai instabile decat ale altor semne. Ingerii Estului vegheaza, dar nativul poate apela si la ingerul Rakhiel, un inger protector si iubitor, care poate fi chemat seara, dupa ora 19,00. El poate sa-l ajute pe nativul Rac sa rezolve dizarmonia din camin si, chiar sa rezolve conflicte profesionale. El va poate scuti de necazuri, aduce armonia in familie si va invata ca negocierea este mai buna decat razboiul.


SCORPION

Nativii acestui semn, razboinici tacuti, din umbra, desi beneficiaza de ajutorul ingerilor Estului, mai pot apela si la ingerul Malthiel, un inger combativ, asociat cu Pluton guvernatorul zodiei, inger care insufla curaj si tenacitate. El poate fi invocat cand Luna este in crestere ; iar Melthiel va ajuta sa fiti ferm in decizii si transant. Acest inger ofera forta si curaj intr-o disputa, fie ea conflict de munca sau rivalitate amoroasa ; el va arata drumul vointei si perseverentei ; urmati-l fara ezitare.


PESTI

Nativii acestui semn, recunoscuti ca persoane emotive si impresionabile, au nevoie mai mult decat altii de sprijinul si ajutorul ingerilor. Ei pot apela cu incredere si la ingerul Hazriel, care este ingerul compasiunii. Miezul noptii este momentul in care puteti sa-i cereti ajutorul ; raspunsul sau se va manifesta in aceeasi dimineata, prin primele cuvinte pe care le rostiti si, daca nu le intelegeti sensul imediat, notati-le, veti intelege mai tarziu. De la ingerul Hazriel puteti capata increderea in propriile capacitati, va puteti recapata echilibrul emotional si puteti avea puterea sa lucrati mai mult asupra dvs. pentru pacea interioara.


Material oferit de www.elystar.ro ( Partener OnLine )

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric