Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Ingerii si Zodiacul

INGERII NORDULUI (Semnele de AER)

Sunt ingerii care guverneaza elementul Aer, iar la oameni - gandul. Ei sustin eforturile pe care le facem pentru a gandi cu claritate si luciditate. Ingerii Nordului incurajeaza gandirea pozitiva, ne ajuta sa ne exprimam liber si sa ne afirmam personalitatea. Ei ajuta nativii din Gemeni, Balanta, Varsator, sa inteleaga concepte complexe, le da idei novatoare si le deschid noi orizonturi. In afara de ingerii Nordului, nativii fiecarui semn au posibilitatea de a se adresa si altor ingeri pentru ajutor si indrumare, dupa cum vom vedea mai jos.


GEMENI

Nativii acestui semn atat de instabili si duali, au nevoie nu numai de protectia ingerilor Nordului ; ei mai pot apela si la ingerul Mehamniel, al carui nume inseamna "ghid si prieten". Acest inger este un ajutor de pret in comunicare si informare, dar si un pazitor al dragostei secrete. Ingerul Mehamniel poate fi chemat oricand, la orice ora ; faceti-o cand aveti de depasit momente grele sau cand relatia trece prin faze de raceala ; chemati-l cand credeti ca toate usile si toate drumurile va sunt inchise. El va ajuta si va indruma.


BALANTA

Nativii acestui semn, vesnic in cumpana, marcati si ei de instabilitate, au nevoie de ingerii Nordului guvernatori ai Aerului, pentru a stavili acest balans. Dar nativii mai pot apela si la ingerul Ezriel, care poate conferi numeroase calitati si indrumari, caci este un inger binevoitor, compatimitor si mereu atent cu necazurile dvs. Puteti sa-l chemati doar in zori, odata cu primele triluri ale pasarilor cantatoare, iar raspunsul il veti primi intr-o conversatie cu unul dintre prietenii dvs. Ezriel nu numai ca va da raspunsuri, dar va poate arata cine sunteti, adica o persoana care nu se teme sa spuna ceea ce gandeste.


VARSATOR

Nativii acestui semn beneficiaza si ei de protectia ingerilor Nordului, care le ocrotesc spiritul de originalitate, insa, ori de cate ori acestia se simt in impas, pot sa cheme in ajutor pe ingerul sansei, Derekiel. Puteti sa-l chemati oriunde si oricand, el va aduce oportunitati si, daca sunteti intr-un moment al vietii cand va simtiti demoralizati, el va ajuta sa va ridicati. Va faciliteaza intalniri profesionale optime si va da ideile cele mai potrivite pentru negocieri. Ingerul Derekiel ajuta pe nativii Varsator sa exceleze in ceea ce ii face vestiti ; de la el primesc ei spiritul inovator si ingeniozitatea lor renumita.


Material oferit de www.elystar.ro ( Partener OnLine )

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric