Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Ingerii si Zodiacul

INGERII VESTULUI (Semnele de FOC)

Acesti ingeri guverneaza elementul Foc, iar la oameni - intuitia, acea forma de cunoastere care nu recurge la rationament. Ingerii Vestului ajuta la atenuarea laturii instinctive a nativilor din semnele de Foc: Berbec, Leu, Sagetator si lumineaza cunoasterea intuitiva a acestora. Aduce pe nativii acestor zodii la integrare in realitatea obiectiva prin dragoste si bunatate, prin convietuire armonica si relatii benefice intre oameni. In afara de ingerii Vestului, nativii fiecarui semn au posibilitatea de a se adresa si altor ingeri pentru ajutor si indrumare, dupa cum vom vedea mai jos.


BERBEC

Nativii acestui semn impulsiv si bataios, au nevoie de forta pentru a-si implini impetuoasele lor proiecte. In afara de ingerii Vestului, nativii mai pot chema in ajutor pe ingerul Hadargaleel, care este ingerul fortei, de mare ajutor atunci cand aveti nevoie de curaj, de forta interioara si determinare. El poate fi chemat pe Luna Plina, iar raspunsul sau va fi o reorientare a energiilor prost plasate, care pot provoca stres si nervozitate. Chemand pe Hadargaleel in ajutor veti simti, fara indoiala, dinamizarea organismului dvs.


LEU

Nativii acestui semn sunt puternici, cu fire nobila si calitati de lider ; ei au nevoie, mai mult decat ceilalti, de protectia inalta a ingerilor. Astfel, in afara de ingerii Vestului, ei pot invoca pe ingerul Zagdiel, un inger luminos, intelept si intelegator, care aduce valori esentiale care fac sa progreseze omenirea, prin toleranta. Poate fi chemat oricand ; e bucuros sa va asculte si sa va ajute, el este mereu prezent atunci cand aveti nevoie. Aduce baze solide pentru progresul vietii ; da autonomie si independenta, respect pentru sine si pentru ceilalti si, in egala masura, va poate conferi un spirit pozitiv si tolerant.


SAGETATOR

Nativii acestui semn sunt inteligenti si intuitivi, dar au nevoie de sprijin si protectie in gestionarea nerabdarii si tensiunilor care ii macina. In afara de ajutorul pe care il primesc de la ingerii Vestului, nativii il mai pot chema in ajutor pe ingerul Duniel, ingerul renasterii, judecatii si refacerilor ; el poate fi chemat dimineata, pentru ca ziua care incepe sa mearga bine. Ingerul Duniel este un inger combativ si energic, care invita la refacerea energiilor consumate in mod inutil, va ajuta sa abandonati atitudinile negative, sa reconstruiti proiecte gresite sau situatii nedrepte. Ingerul Duniel va face sa priviti viata dintr-un unghi mai favorabil si, gratie lui, veti avea un moral de fier !


Material oferit de www.elystar.ro ( Partener OnLine )

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric