Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - Crestinism, Iudaism, Islamism ( Islam ), Hinduism, Budism ( Buddhism )

Recomandari

Documentar despre Rai

Vietile noastre sunt pline de bucurie si de tristete, de povocare si de schimbare. Crestem, apoi imbatranim. Acestea sunt etapele. Dar, cand trecem prin toate acestea, intrebarea pe care ne-o adresam toti este: "Se termina totul aici?". Este acesta sfarsitul inevitabil al calatoriei vietii, sau exista ceva dincolo de ea? Un taram spiritual? In acel loc, pe care Biblia il numeste rai, com continua sa traim pentru totdeauna? Intrebarile acestea sunt la fel de vechi precum omenirea si la fel de noi precum ultimele cercetari stiintifice. Ce putem spune despre acest loc numit rai? Sa fie oare un loc unde durerea si suferinta nu mai exista? Un loc unde vom trai impreuna cu Dumnezeu, pentru eternitate? Bineinteles, dovezile in favoarea raiului trebuie sa inceaoa cu existenta vietii dupa moarte. Desi unii oameni se indoiesc de acest lucru, pentru altii, nu mai exista nici o urma de indoiala.
"In 1975, dupa un accident de automobil, Spiritul mi-a parasit trupul, pe cand ma afla intr-o sala de urgente. Am experimentat caldura, prezenta si pacea lui Dumnezeu, in timp ce imi vedeam corpul suferind pe masa de operatie. Da, cred in viata dupa moarte. Stiu ca exista pentru ca am experimentat-o."
De unde venim? De ce suntem aici? Incotro ne indreptam? Ca si crestini, credem ca raspunsul la aceste intrebari se gaseste in Biblie si acceptam aceste raspunsuri prin credinta. Dar cum ramane cu cei care nu sunt gata sa-si inceapa calatoria prin credinta? Cum ramane cu cei care cauta dovezi pe care ei le considera mai substantiale? Daca luam in considerare aceste lucruri, nu trebuie sa ne surprinda nivelul pe care l-a atins stinta moderna in cautarea dovezilor in favoarea existentei raiului. Se poate ca aceasta sa fie o reactie la nevoia insatiabila de a sti ce este viata si ce urmeaza dupa aceea? Studiile prezente arata ca, pretutindeni in lume, majoritatea oamenilor cred in viata dupa moarte si intr-un loc numit rai.

Continuare in videoclipul de mai jos:* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.Recomandari

Recomandari Parteneri OnLine

Arhiva General Editor A.A.P.E.S.

*Rubrica in reconstructie, ne cerem scuze pentru neplaceri*


Arhiva Revistei ElyStar OnLine - Parapsihologie Astrologie - www.elystar.roArhiva Revistei InfoTerapii - wwww.infoterapii.roArhiva Revistei Rugaciunilor - Revista de Rugaciuni si Spiritualitate - www.rugaciuni.roArhiva Revistei de Interpretare a Viselor - Articole despre VISE - www.oniromantie.roArhiva Revistei Superstitiilor - Revista de Superstitii si Obiceiuri populare - www.superstitii.roArhiva Revistei Vietilor Anterioare - www.reincarnare.ro


Arhiva Revistei InfoCosmetica - www.infocosmetica.ro


* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

© Copyright 2007 - 2017 rugaciuni.ro     Toate drepturile rezervate     Mentiuni Legale
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar       (www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie       (www.elystar.ro) Radu Botez - parapsiholog - carte de vizita online Revista de medicina alternativa  (www.infoterapii.ro) Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Revista InfoMuzica - meloterapie       (www.infomuzica.ro) Carte Psihologie Parapsihologie Revista de Superstitii       (www.superstitii.ro) Revista Vietilor Anterioare       (www.reincarnare.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Revista OnLine de Interpretare a Viselor                              (www.oniromantie.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Noul tau dictionar de vise -- Enciclopedia viselor pe intelesul tuturor - editie digitala Carte Reincarnare Revista de Arte Martiale - Budo Gym  (http://www.revista.budogymclub.ro/) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric