Mentiuni Legale

Data 2007/8/2 23:34:57 | Categorie: Mentiuni Legale

Copyright © 2007 rugaciuni.ro

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare:Politica pastrarii anonimatului

Notiunea de "date personale" se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica.
Revista de Rugaciuni - rugaciuni.ro nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. In procesarea datelor dvs. se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii.


Spam

Revista de Rugaciuni - rugaciuni.ro
este total impotriva "spam"-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri.

Spre diferenta de spam, Revista de Rugaciuni - rugaciuni.ro , isi rezerva dreptul ca. informatiile despre anumite produse, despre sanatate sau alte tipuri de informatii care au importanta pentru dvs. sa va fie aduse la cunostinta prin mail, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de e-mail-uri.


Conditii si termeni de folosire a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site numai pentru scopuri personale, non-comerciale. Trebuie sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate continuta in orice informatie pe care o preluati de pe site.

Totusi nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a Revistei de Rugaciuni - rugaciuni.ro .

De asemenea trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe acest site are drepturi rezervate de Copyright fara o alta notificare speciala.
Revista de Rugaciuni - rugaciuni.ro poate revizui oricand aceste "Mentiuni legale".
Vizitati periodic pagina pentru a vedea ultima varianta a acestor "Mentiuni legale".

Link-urile spre acest site sunt permise numai catre "Prima pagina". Alte link-uri spre interiorul site-ului sunt permise numai cu acordul scris al Revistei de Rugaciuni - rugaciuni.ro .

Revista de Rugaciuni - rugaciuni.ro , apare sub auspiciile Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie "ElyStar" , denumita pe scurt, A.A.P.E.S. ( nota - vezi site-ul A.A.P.E.S.   -   www.aapes.ro )


Acest Articol este disponibil la Rugaciuni.ro

http://www.rugaciuni.ro/article.php?storyid=474