Despre exorcism si exorcizare

Data 2009/9/28 22:42:10 | Categorie: Editorial

Cititorii revistelor A.A.P.E.S. ( www.aapes.ro ) si-au manifestat dorinta de a afla mai multe despre exorcism, exorcizare, cum se explica posedarea demonica si cum se manifesta ea, care este diferenta intre un posedat de diavol si o persoana asupra careia a fost trimis un blestem si, chiar, "masurile" pe care le putem lua contra demonilor nostri interiori, dar si multe altele, despre care vom vorbi mai jos, sub forma urmatoarelor titluri : Scurt istoric, Ce este exorcismul ? , Exorcizarile biblice, Cum "lucreaza" diavolul, Despre manifestarile demonice, Exorcizarea in ortodoxie si catolicism, Posedat sau bolnav psihic, Parapsihologia poate exorciza ? , Concluzie.

*Mai multe aflati din volumul "Intre psihologie si parapsihologie" - editie de colectie semnata de Radu Botez si Mihaela-Theodora Popescu - pentru detalii click aici.
* Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Acest Articol este disponibil la Rugaciuni.ro

http://www.rugaciuni.ro/article.php?storyid=549